Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Szukaj w artykułach

Kategorie artykułów

Słownik

Reklama

Dołącz do nas

Newsletter

Tagi:

Gastro-Hotel- Ponad 20 edycji!

2013-02-19 10:46:02

To już kolejny rok podróży z Targami Gastro-Hotel po turystycznej mapie Polski i jak co roku zapraszamy do Kołobrzegu. 26 - 28 lutego (wtorek - czwartek) w kołobrzeskiej Hali Milenium na ul. Łopuskiego 38 czekać będzie na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkoleń, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.

Targi Gastro-Hotel to kameralny salon w profesjonalnej oprawie, dający możliwość spotkań B2B. To ciekawe wydarzenie dostarczające wielu wrażeń wizualnych i smakowych, pozwalające zapoznać się z najnowszymi trendami i technologiami.


CIEKAWE POKAZY

SPEEDBAR

Zapraszamy na pokazy trzykrotnego Mistrza Polski, Mistrza Europy, Chin i Dalekiego Wschodu oraz Wicemistrza Pucharu Świata w sztuce flair Krzysztofa Drabika - pseudonim artystyczny James Bond - Agent 007. Jego pokazy tak jak on są innowacyjne, eleganckie, pełne dynamiki i profesjonalizmu. Cechuje go pomysłowość, elastyczność i pracowitość. W czasie pokazu zmienia się w dziką , nieokiełznaną bestię. Jest szybki i nadzwyczaj dokładny.

 

CARVING

Sztuka rzeźbienia w warzywach i owocach ma swe korzenie w krajach azjatyckich. Efektownie wyrzeźbione owoce i warzywa zaskakują  kunsztem i precyzją, a jednocześnie przyciągają wzrok kształtem i bogatą kolorystyką.
Określenie „sztuka kulinarna” w pełni opisuje mistrzostwo Szefów Kuchni w przygotowaniu posiłku, a celem carvingu jest uczynienie tego jedzenia bardziej atrakcyjnym i apetycznym. Zapraszamy na pokazy Dariusza Ślusarczyka na targach Gastro-Hotel.


S
ZKOLENIA

Na targach Gastro-Hotel w Kołobrzegu 26 - 28 lutego czeka na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkoleń, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.

  • Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii

  • Obsługa klienta w gastronomii. Twórcze podejście do sprzedaży i obsługi w gastronomii

  • Profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa

  • Techniki obsługi kelnerskiej

  • Wino w gastronomii

  • Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości

KONKURS

Zapraszamy do promocji obiektów oraz do wspólnej zabawy poprzez udział w konkursie:

Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim – Bałtycka Kuchnia Regionalna

Szczegółowy program znajdziecie Państwo na www.gastro-hotel.pl


KONKURS DLA GOŚCI ODWIEDZAJĄCYCH










































KOŁOBRZEG
26
– 28 lutego 2013
Ul.
Łopuskiego 38
wtorek -
środa 1000 - 1700
czwartek
1000- 1500
Tel. 32 376 08 60

targi@gastro-hotel.pl




-------------------------------